Евгени Димитров-Маестрото, щастлив баща на близнаци от 2004 г., завъртял главата на 24-годишната Гергана Димова, която се пробва в конкурса на “Шоуто на Слави” - “Стани поп-фолк звезда”.

Според добре информиран източник на "Шоу" пианистът успял да вкара в леглото си гласовитата хубавица от Димитровград, още докато състезанието на Ку-ку академията било в разгара си. Двамата често били забелязвани да вечерят в японския.

Самият Евгени не криел от хората на Дългия за връзката си с Гери. В един момент обаче новината за поредната бройка на Маестрото стигнала и до Слави, който е известен с това, че не толерира размяната на ласки между членове от екипа си.



Трифонов бил безпощаден. Гергана не бивало да спечели конкурса, иначе, ако креватните изпълнения на Маестрото излязат наяве, щяло да се приеме, че всичко е нагласено.

Хубавата Гери се слави като доста амбициозна мацка и сред колегите на Евгени се говори, че самата тя е била инициатор на флирта. Брюнетката е участвала в куп конкурси, пробвала се е в “Мюзик айдъл 2”, където даже стигна до малките концерти, а миналата година се опита да се класира и за Евровизия.

В профила на светлооката певица в социалната мрежа “Фейсбук” пише, че тя е загубила баща си и затова й се наложило да пее по заведения в Хасково и региона.

От години в шоу средите се носят слухове, че Маестрото си пада по агнешко. След като се разведе със съпругата си Мишел, композиторът живее с балерината Радослава. Кръшната мома, която се пробва и в конкурса “Мис България” преди 9 години, му роди близнаци в самия край на 2004-та.

Преди време пък се заговори, че основната движеща сила на “Ку-ку бенд” се е загаджил с певицата Нели Петкова. Искрата пламнала по време на турнето на Слави и двамата често се събуждали в една и съща хотелска стая. Тогава даже се стигна дотам, че Маестрото за една бройка не напусна Дългия и не тръгна да си търси късмета другаде.