Фолк певецът от близкото минало Магапаса ще става татко отново след цели 22 години след раждането на първородната му дъщеря Кристиана, а щастливата новина обяви самият той в социалната мрежа. През април изпълнителят отпразнува 45-годишния си юбилей с новата си жена Денислава Динкова, а вчера двамата обявиха с гордост, че се подготвят за вълнуващия момент.

"Тройно по-щастливи", написа музикантът под снимката с любимата му, на която нежно е положил ръка върху корема с плода на тяхната любов. Сред първите, които му честитиха рожбата, е примата на поп фолка Тони Дачева. "Това е най-хубавия подарък, бъдете благословени", му пожелаха и десетки други. Разбира се, сред коментарите имаше и от типа: "Пазете се от Ковид-19, че в САЩ е най-зле положението в цял свят".

Както е известно още в началото на новото хилядолетие Мая и Магапаса заминаха за Америка да си търсят късмета заедно с малката си дъщеря Кристиана. По-късно се разведоха, а изпълнителят на "С половин сърце" откри отново любовта в лицето на българка от Хисаря, която обаче също живее в Чикаго, пише "Телеграф".

Денислава е само с три лета по-голяма от щерка му и на 22 септември ще стане на 26 г. Работи в туристическа агенция, а с Магапаса се запознали на едно от българските партита, в който певецът участва. Сближили се повече около гостуването на Софи Маринова и Борис Дали, а последната Коледа посрещнаха в родната България, където представили половинките си на роднините.