Певицата, която тази година отбелязва 10 години на музикалната сцена, от няколко месеца се радва на компанията на нов приятел.

В момента блондинката се чувства много добре и определено е щастлива.

Новият човек до поп фолк певицата Магда се казва Любомир.

Двамата са заедно вече няколко месеца и всичко между тях върви прекрасно. Запознали ги общи приятели.

"Не ме ревнува и се отнася с разбиране към професията ми. Той е човекът, който постоянно ме бута в кариерата, за което съм му благодарна. Широкоскроен е и имам чувството, че го познавам от доста дълго време", обясни блондинката в "Сладки приказки" по TV7.

Изпълнителката дори вече си представя сватбата си с него, пишат от blife.bg.

Вярва, че именно той ще я отведе пред олтара. Със сигурност иска всичко да е в бяло и тържеството да се състои на морето.

Междувременно Магда пусна балада с македонеца Игор Шарески - "Обич по-жестока от омраза".

"Той е известен македонски изпълнител, прави по-баладични песни. С него се запознахме в Банско, където снимах едно предаване. Станало му интересно коя съм, какво снимаме и така", разказва певицата за срещата си със своя колега, с когото планират и по-динамично парче.

Снимали клипа в Народния театър, за което помогнал нейният приятел Любо. Изпълнителката отдавна искала да направи видео там, защото мястото според нея е уникално. Признава, че обича да ходи на театър, но не го е правила от миналото лято. Все пак възнамерява да поправи грешката.