Фолк фурията Магда доста понижи стандарта си на живот.

След като се раздели с Красьо Черния певицата се сбогува с марковите дрешки и сега може да си позволи единствено техните реплики, струващи в пъти по-малко от оригиналите.

В последния си клип „Хищници“стройната изпълнителка е пременена в кожен тоалет от горе до долу. Модни критици довериха, че той се състои от имитации на моделите на Dsquared и Chanel.

С ментетата Магда се е сдобила от приятеля на нейната ПР-ка. Човекът е известен с това, че продава реплики на едни от най-известните световни марки.



Напомняме ви, че изпълнителката се раздели с подземния бандит Красьо Черния. Каква е причината за разлъката – по-скоро бяха няколко, като до този момент нито една не е официално потвърдена. Заговори се, че Магда е хванала любимия си с няколко „платени“ дами на калъп.

Другата версия гласеше, че изпълнителката е искала да върже лошото момче с бебе, но той не бил на тази вълна. Въобще не възприемал фолкаджийката на сериозно, още повече – като майка на наследниците му.

С края на интимните им отношения дойде и този на финансовата подкрепа на Красьо към Магда. Затова сега се налага да се носи в дрехи-ментаци, а не в техните оригинали, както правят оборотните й колежки.