Своята премиера в официалния канал на телевизия “Планета“ в Youtube – Planeta Official направи най-новия проект на Магда със заглавие “Хищници“.

Видеоклипът бързо успя да привлече вниманието на феновете с интригуващи кадри, много адреналин и емоция, а песента също веднага им направи впечатление. Певицата заложи на различен авторски екип за новия си проект, като вярва, че и този път ще успее да грабне публиката, а тя от своя страна да нареди “Хищници“ сред своите музикални фаворити, пише Planeta.tv.

Сингълът е по музика и аранжимент на Артур Надосян, а текстът е на Мариета Ангелова. Специално участие в “Хищници“ има и Борис Дали, който внася допълнителен колорит в песента. Магда демонстрира много сексапил в кадрите, но всичко е поднесено с много естетика и стил. За визията си тя се довери на Аделина Цанева – грим, Орлин Митрев – коса и тоалетите на бутик Реплика. Певицата е много благодарна на целия екип и на всички, участвали в реализацията на новия проект, който поднася с много любов за своите почитатели.