Магда винаги е била сред изпълнителите в попфолка, предпочитани за лица на модни брандове. Тази есен певицата отново влезе в ролята на модел, но този път, за да представи линия за бременни дами.

“За мен е това е нещо ново и необичайно, дори леко притеснително, защото за първи път снимам фотосесия като бременна. Някак си не съм свикнала и в началото ми бе малко странно, но определено е приятно, а усещането е страхотно“, споделя Магда в новия брой на “Звездно”.

Предаването бе на снимачната площадка, за да представи на зрителите ексклузивни кадри от фотосесията. В интервюто, съпътстващо снимките, певицата призна, че засега бремеността й протича без проблеми и се надява всичко да е така до края. Бебето се очаква през януари и всички в семейството на Магда и Влади много се вълнуват.

“Това е смисълът на живота и не мисля, че има нещо друго, което да замени това щастие според мен“, откровена е Магда.
Сред темите, които са застъпени в този разговор, е и тази за новия проект на певицата - “Да, да, да”. Дуета с Йорданис Агапитос вече е факт и определено допадна на публиката, а Магда разкрива, че след него ще предложи и балада. В момента все още работи по нея, но има желание да я представи още в началото на новата година, пише planeta.tv