Магда имаше истински повод за радост, защото на 11 януари преди година на бял свят се появи малката Никол. “Днес моето малко слънчице стана на 1 годинка! Честит рожден ден, Никол ! Бъди щастливо и благословено дете”, написа певицата и сподели снимка от събитието в своя официален профил.


Магда и нейната половинка Влади бяха организирали повече от специално парти за първият рожден ден на дъщеря си. Освен много роднини и приятели, няколко певици от “Пайнер” също присъстваха, за да уважат личния празник на своята колежка. Само два дни след партито на Никол, Магда засне видеото към новата си балада “Чаках те”, която феновете вече очакват.

Музиката и аранжиментът на песента са дело на македонски композитор, текстът е на Петя Радева, а за видеото към клипа Магда се довери на режисьора Николай Скерлев. Премиерата на песента, в която специално участие има и Деси Слава, се очаква до края на месеца, а Магда споделя, че това е една много красива песен, която се надява да достигне до сърцата на хората.