Певицата продължава да е сред най-активните във фитнес залата, като и тази пролет Магда демонстрира перфектна форма. Неслучайно меломаните са категорични, че през годините тя е сред звездите на телевизия “Планета”, които винаги са се отличавали с красива визия и атлетично тяло.

По време на своите участия тя винаги се радва на комплиментите на публиката, която признава, че Магда изглежда еднакво добре както пред камера, така и на живо. Съвсем скоро зрителите ще могат да се насладят на най-новото предложение на певицата, защото предстоят снимките на нов видеоклип.

Новата песен е по музика и аранжимент на композитора Светльо Къслев, а текстът е създаден от Evangeline и братовчеда на Магда – Никола Филипов, който за първи път демонстрира своя творчески талант. Пред www.planeta.tv. Магда признава, че Никола е почитател на поп фолка и има безупречен нюх за това, което ще допадне на публиката. Затова тя безрезервно му се доверява. Магда вярва, че новият проект ще допадне на почитателите й и ще намери достойно място сред хитовете това лято.

Източник: Planeta.tv, фотограф: Костадин Кръстев - Коко за DECALOGUE