Да стегне куфари за Париж и да заведе 5-годишния си син в „Дисниленд” - това е една от целите на Магдалена Бадер, след като гушна чек за 20 000 лв. като Мис Плеймейт.

„През последния месец бях много ангажирана с всякакви активности около конкурса и не сме излизали никъде. Искам да отида на почивка с детето. Част от наградния фонд ще дам за благотворителност. Искам да помогна на едни специални хора”, сподели за „Монитор” хубавицата с ливански корен.

Тя подсказа, че става въпрос за група с психични заболявания, но се въздържа от повече подробности на този етап.

„Суеверен човек съм и вярвам, че ако правиш добро, то то ще ти се върне рано или късно”, обяснява брюнетката.

Бадер получи признанието за най-сексапилна жена в републиката на 2 февруари, а първият човек, който прегърнала след 90 минути интервюта, била майка й. Относно твърденията, че титлата й е купена от Христо Сираков, един от организаторите на събитието, тя отсече:

„Журито реши. 13 човека са гласували за мен с десетки. Замръзнах, като чух името си. Оттук нататък искам да ползвам титлата си, за да се развивам в модната индустрия. Важно ми е и да не се излагам като някои девойки, които станаха интернет звезди на мой гръб. Не приемам тежко такива писания, забавлявам се.”

Бадер е на 24 г., завършила е средно образование с профил „Информационни технологии” и
не е посегнала към студентската книжка заради бременността.

Има корекция на бюста и изравняване на горната устна. Поддържа форма с фитнес четири пъти седмично. Месец преди Мис Плеймейт свела менюто си само до риба и зеленчуци, за това след победата моментално си позволила протеинова вафла. Хубавицата стопанисва свой онлайн бутик за дрехи от седем години и се издържа с ангажименти като модел.