27 предложения за брак е получила само за месец новата носителка на титлата "Мис Плеймейт" Маги Бадер.

Това потвърди пред "България Днес" красавицата, която е атакувана със сериозно мъжко внимание.

Предложенията към изкусителната дама заваляли буквално часове след като в началото на февруари спечели еротичния конкурс. Мъже на всякакви възрасти започнали да я оферират да надене мигом брачния хомот.

"Предлагащите ми брак са особено активни в социалните мрежи. Заливат ме с какви ли не предложения, а най-сериозната им е оферта да се оженим. Действията им остават само на думи, тъй като нито един от кандидатите досега не ми е показал пръстен, с който да подкрепи предложението си", заяви през смях Маги. Тя чистосърдечно си призна, че учтиво е отказала всичките предложения, но някои от кандидат-младоженците продължавали да упорстват.



Бадер обясни, че все още си няма приятел и продължава да се радва на свободата си. Така спокойно може да си прави провокативни снимки, които да споделя с почитателите си. С "България Днес" моделката сподели спонтанно селфи, които си направила наскоро в солариума. Кадърът е повече от горещ и генерира цунами от мъжки фантазии, но Маги е категорична - няма мъж, който в момента заслужава да докосва тялото й.

"Атаките започнаха още преди конкурса. Нямам време за нищо, камо ли за неприличните предложения. Сериозните мъже с положение и достойнство много добре знаят как да се държат с една жена. Напоследък попадам само на кавалери, които са различни от стереотипа на българския плейбой или псевдотарикат", коментира Бадер.

Тя признава, че и футболисти й пишели в социалните мрежи, но търсели предимно моментни изживявания, без сериозни обвързвания.



"Няма да споменавам имена, но може би от всеки един отбор в България имам по 1-2 фенове, които си ми пишат редовно. Не периодично, а всекидневно", добавя плеймейтката.

Една от последните й изяви беше на Бала на топмоделите, където се появи с рокля с огромно деколте и закачлива цепка. На събитието бе и носителката на титлата „Мис Великобритания“, която стоеше скромно и се усмихваше, за разлика от нашенката, която общуваше с всички гости и се забавляваше на макс. В разгара на вечерта двете миски се сприятелили и шумно разказвали една на други интересни случки от живота си, а британската красавица останала очарована от непринуденото и приятелско отношения на Маги.

"Изключително приятно и красиво момиче", заявила британката за Маги Бадер.