Днес в медийното пространство се появиха слухове за новата носителка на титлата „Мис Плеймейт 2016” Маги Бадер.

Явно Маги Бадер е магнит за скандали, но това нея изобщо не я притеснява.

24-годишната красавица не се скри след излязлата в ежеседмичен вестник клюка по неин адрес. Напротив, Самата Маги Бадер коментира тези твърдения така:

„Когато един човек успява сам да постига мечтите си, той неминуемо се превръща в мишена на нападки и жалки опити за оклеветяване, които нямат абсолютно нищо с реалността. Аз съм човек, които знае и приема, че славата носи както позитиви, така и негативи. Днес обаче на страниците си един седмичен вестник спряга името ми по начин, който е меко казано отвратителен.
Не, драги мои, нямам нищо общо с хората, с които ме спрягат, даже и не ги познавам.Темата дали съм компаньонка не смятам и да qкоментирам, защото това е под нивото ми. Нека всеки сам направи своите изводи”, отсича миската.

Новата миска е готова да поеме тежестта на короната „Мис Плеймейт”, а слуховете и клюките са неизменна част от нея. Интересно е също защо тези слухове излизат сега, когато тя вече е мис, а не преди, когато беше една от претендентките и всички знаеха за нейното участие в конкурса?!