Ужасявата контузия претърпя актуалната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Маги Бадер.

Красавицата брутално изкълчила рамото си, докато на лежанката вдигала тежест. В един момент ръката й поддала под натиска на щангата и неприятно уредила рамото й.

Маги веднага била откарана в столична болница, където лекарите установили, че травмата не никак лека. Докторите й забранили категорично пред следващите две седмици да извършва силови упражнения.

Плеймейтката е страстна почитателка на фитнес тренировките и не пропуска ден, в който да не е в залата. Затова и може да се похвали със стегнато тяло, плочки на корема и добре оформено дупе.

"Всичко вече е наред. Чувствам се по-добре. Няма и спомен от пронизващата болка, която изпитах", сподели пред "България Днес" Маги, която се възстановява от контузията в домашни условия.

Тя е благодарна, че момчета от фитнеса й оказали първа помощ още в залата, като един от тях наложил пострадалото рамо с пакет с лед. Друг здравеняк пък решил да заснеме страдащата Бадер. Тя първоначално се ядосала, че я снима, но после осъзнала, че ще й остане спомен от неприятния инцидент.

Маги не за пръв път се сблъсква със сериозен проблем, свързан с тялото й. Зад красотата и сексапила й се крие драматична съдба - претърпяла е 5 операции на корема заради тежки усложнения със здравето й.