- Победата ти в „Мис Плеймейт” бе помрачена с редица спекулации. И тази година водещата тема е, че конкурсът е нагласен...

- Конкурсът не е нагласен. Спечелих го абсолютно честно, два месеца се борих и титлата определено ми отива.

- Не е платил Христо Сираков, както се тръби навсякъде?

- С г-н Сираков се запознахме на самите кастинги за конкурса. Оттам се познаваме – все пак два месеца сме работили заедно, пътували сме за всички участия. Той беше неотлъчно до нас. Но нямам други отношения с него.

Само седмица преди конкурса пък се пишеше, че ще спечели Зорница като негова приятелка. Така че...



- Детето ти е 5-годишно, т.е. ти си родила на 19. Как се реши на тази важна крачка в толкова ранна възраст?

- Основно заради здравословни проблеми. Забременях и след консултация с доктор се установи, че след аборт зачеването ми ще бъде почти невъзможно. С бащата на детето ми поддържаме всекидневна връзка, но само като приятели. Помагаме си взаимно.

- Има ли нов мъж в живота ти? Мислиш ли за второ дете?

- В момента няма човек до мен. Разбира се, за семейство си мисля, но не е на първи план. В момента основно работата и титлата ще са ми приоритет.



- Какво ще ти донесе тази титла, с какво ще ти помогне?

- Популярните лица са много по-проспериращи, отколкото нормалните хора. Славата носи повече дивиденти в сферата на модата. Аз искам с това да се занимавам.

- Силикон имаш ли по себе си?

- Имам импланти, 710 кубика общо – по 355 във всяка гърда. Нямам намерение да слагам на друго място. В момента е модерна такава интервенция на дупето, но аз си го тренирам активно във фитнеса и всичко се получава с желание и правилен режим (смее се). Евентуално след време, ако родя втори път, бих си сменила имплантите в гърдите с по-големи.



- Много хора се питат от какво се издържаш?

- Имам онлайн бутик, който развивам от 7 години. Не е много голям като магазин, но ми е достатъчен. Не смятам да го разширявам. Отделно се снимам, не съм спирала – в повечето случаи са фотоси за фирмени календари. Благодарна съм, че имам работа и се справям сама.

- Откъде идва фамилията ти Бадер?

- Ливанска е, от втория мъж на майка ми. С биологичния ми баща не поддържам отношения от много години. Реших, че е време документално да се присъединя към семейството си с тази фамилия. Не ме е осиновил, но съм подала документи и скоро ще нося наистина неговата фамилия.