Плеймейтката Маги Бадер проговори в интервю за „България днес” за модните си стремежи, които я сблъскаха със Златка Райкова. Припомняме, че двете пуснаха почти еднакви рокли в колекциите си, но днес Маги твърди, че няма конфликт с колежката си. Въпреки това Бадер е категорична, че тя е първа е пуснала роклята-сако, която дублираха. „Първо аз пуснах тази рокля на пазара. Но трябва да подчертая, че и двете със Злати сме ушили тези модели много преди да ги пуснем.

Не е възможно аз да я пусна на пазара и за 2 дни тя да я ушие и да я пусне. Просто роклята сако е хит през тази година и е нормално това да се създава. Искам да кажа, че няма никакво съревнование между мен и нея кой първи, кой втори. Както аз, така и Злати, гледаме да сме в тенденцията. Тя е много сладка и готина мадама.” Бадер отказала покана да участва в седмицата на модата в София сега, но се надява това да се случи следващия път.


Секси брюнетката отново повтори, че има сериозна връзка с приятеля си, но не работят активно за наследник. С останалите участнички в конкурса плеймейт, който тя спечели, не поддържа връзка, но е приятелка с друга победителка Ася Капчикова