Маги Халваджиян не крие, че новото предизвикателство, с което се е заел – шоуто „И аз го мога“, не е било лесно за реализация, най-вече при избора на участници.

По думите на продуцента именно това е била най-трудната задача, тъй като голяма част от родните актьори нямат нужната физическа подготовка, която се изисква в подобен вид предавания.

„Да се намери добър кастинг за такова шоу е истинско предизвикателство. Защото, ако за „Като две капки вода“ ни трябват артистични хора, които могат да пеят, в това шоу е изключително важно тези хора да имат все пак физическа подготовка. Само че, сетете се колко от нашите звезди имат физическа подготовка – не много! Малко са тези от българските актьори, които се поддържат. Малко са тези, които са в постоянна физическа форма, просто, защото не им се налага да го правят. В американското кино всички се поддържат много, защото такива са им ролите, защото такава е индустрията. Не слагам всички под общ знаменател, но при повечето е така“, обясни Маги Халваджиян малко преди старта на новото предаване.