„Фермата” е интригантско шоу, което не ме вълнува. Ако някои иска да гледа как израства една звезда, ще следи „Х Фактор”. Ако иска жълтини-тогава за него е „Фермата”.

Така категорично продуцентът на музикалното риалити Магърдич Халваджиян коментира сблъсъка в неделя вечер на две рейтингови предавания-„Х Фактор” по Нова телевизия и „Фермата” по Би Ти Ви. За първи път музикалното шоу ще се излъчва в неделя, а не както досега-във вторник и четвъртък. Предаването ще има само един епизод седмично, но той ще бъде много по-ударен и интересен, обясни още продуцентът, който изрично уточни, че никога не е харесвал и „Гласът на България”.


Той бе категоричен, че не е канил в България изпълнителят на „Деспасито” Луи Фонси, както обявиха жълти вестници. „Можете да напишете, че съм поканил и „Бийтълс” в пълния му състав”, избухна Халваджиян, който иначе обича да казва, че само се смее на измислените писания в клюкарските издания. Саня Армутлиева, която също присъства на пресконференцията за началото на „Х Фактор” уточни, че тя представлява Фонси в България, но от жълтите издания научила за негова предстояща визита.