Кремена Халваджиян била бременна на 51 години и заедно с мъжа си – продуцента Магърдич Халваджиян, чакали трепетно появата на бебето. Съпругът ѝ бил изключително загрижен за нея и внимателно я возел на луксозния си майбах. Такава история бе публикувана в жълт седмичник преди дни.

“Лъжа е”, заяви възмутен Магърдич Халваджиян пред “24 часа”. “Нещо повече, лъжа е всяко изречение в този материал. Нито Кремена е бременна, нито имам “Майбах”, нито Бебо и Алекс са женени, както пише”, продължи продуцентът. Единственото вярно е, че двамата празнуваха преди дни перлена сватба – 30 години заедно.

Бебо Халваджиян и Алекс наистина са семейство, имат две деца, но никога не са сключвали граждански брак. Това, разбира се, не им пречи да живеят в любов и сговор вече толкова години. И двамата, както и родителите на Бебо, са част от семейната продуцентска компания “Глобал груп”. Бебо е оператор, в момента снима “Маскираният певец”. Алекс е хореограф на балета, отбелязва life.dir.bg.

Впрочем артистичното семейство подходи с хумор към измислиците, след като “бебето на Кремена, което е на път” беше включено като реплика от страна на водещия Геро в “Маскираният певец” по Нова тв в събота вечерта. Една от камерите в студиото веднага показа Бебо, който се усмихва, докато снима живото предаване.

Продуцентът ще говори с адвокати как да реагира на измислената публикация. Само отбеляза пред “24 часа”, че не е губил нито едно дело през последните 10 години, независимо дали срещу жълти медии, или политици.