Продуцентът на „Като две капи вода“ Магърдич Халваджиян показа, че и на 53 години все още е във върховна спортна форма и може да вземе работата на всеки цирков акробат. Докато е на почивка във Велинград, телевизионерът изпълни сложен номер, като успя да се качи на раменете на доброволец от раз и доволен отбеляза, че „на 53 явно още ме бива“. Hotnews.bg припомня, че Халваджиян е завършил единственото в света цирково училище в Москва през 80-те години на миналия век.

Баща му, който си отива от инфаркт твърде рано, също е цирков артист. Компания по време на почивката му прави брат му Джуди, режисьорът Кико, както и певецът Любо Киров. Тита също се отбеляза от курорта. Преди да отпраши във Велиград, Маги заедно с брат си и майка си Юлия бе в друг планински курорт Априлци в семеен хотел на негови роднини.

Майка му, бивша балерина, живее в Италия, но карантината я свари на гости у нас и тя остана в София. След разхлабването на мерките голямото семейство на продуцента се отдаде на почивка след многото работа по „Като две капки вода“.

снимка:инстаграм магърдич халваджиян