В ново начинание се впуска продуцентът на „Маскираният певец” Маги Халваджиян, при това с най-доверените си хора като Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро. Арменецът ще споделя личните си преживявания и тайните на успеха на сцената на нощен клуб, собственост на съпругата му. За да го видят и чуят, посетителите ще трябва да дадат 12 лева, показа проверка на Hotnews.bg.

Първото подобна среща ще е още другата седмица. Ето какво обясни за инициативата си Халваджиян: "Някои хора разказват увлекателни и поучителни истории в книги, други във филми, трети в театъра! Аз ги разказвам на живо!:) Започваме поредица от такива разкази с моите приятели от шоубизнеса! Това са историите на техният живот и успех. Сигурно ще ви е интересно да чуете историите на Рачков, Зуека, Геро, Любо, Вики Калев, Краси Радков и много, много други от познатите лица от екрана!

Със сигурност ще се забавляваме и ще се смеем много. Това са моите приятели, които вече десетилетия успяват да са на върха и да бъдат успешни! Успеха не идва лесно, но много по-трудно е да го задържиш десетилетия! Аз обичам позитивните истории и от 24 септември ще започна да ги споделям с вас!