Продуцентът Маги Халваджиян увеличи екипа си с нов кадър и то в момент на криза в медийния бранш. Новината съобщи журналиста Антон Стефанов, който от тук нататък ще се занимава с най-новия проект на арменеца, където ще видим Димитър Рачков като основен водещ. Тони ще движи въпроса с гостите на предаването.

"Щастлив съм! Получих предложение за работа и приех! Благодаря ти за доверието, Маги Халваджиян!", написа Тони, който беше главен редактор на несъществуващото вече списание Love Style, а преди години работеше и за Иван Христов и Андрей Арнаудов като редактор и екип гости във вечерното им шоу по Нова, просъществувало кратко. Тв кариерата на Стефанов започва от емблематичното "Всяка неделя". 

Заварката между Халваджиян и новия му служител най-вероятно е станала покрай участието му в "Маскираният певец". Преди няколко месеца Антон беше едно от лицата криещи се под гост маските. Журналистът беше участник и в един от предпоследните сезони на "ВИП Брадър", а преди това коментираше редовно риалити форматите в "На кафе" при Гала.