Продуцентът е решен да заснеме собствен комедиен филм с героите от "Пълна лудница".

След Димитър Митовски и епохалният касов успех на “Мисия Лондон”, Магърдич Халваджиян е решил също да снима филм и то по сценарий на Любен Дилов-син и Емо Бонев, научи “Всеки ден”.Тв продуцентът и режисьор потвърди това, като уточни, че проектът е още на ниво идеи.

“Тук не става въпрос за конкуренция. “Мисия Лондон” е добрият пример за това, че родното кино има нужда от комедии и те са нещо важно”, обясни Халваджиян пред “Всеки ден” . Той допълва, че все още няма конкретен сценарии, нито пък работно заглавие,затова не се е ангажирал с дата за започване на снимките,нито с детайли около сюжета.Ясно е само, че филмът ще е смешен, след като главните роли ще изпълняват Димитър Рачков и колегите му от “Пълна лудница”.

За Мария Игнатова също ще има място в игралния филм. Мнението на Халваджиян за русата чаровница е, че тя се справя много по-добре даже и от професионалистите

Продуцентът на "Господари на ефира" има собствено мнение и по въпроса за финансирането на кинопродукциите у нас. Докато колегите му роптаят срещу това, че Националният филмов център и БНТ дават малко пари за филми, възпитаникът на Нов Български Университет седи твърдо зад позицията, че за един творец е най-добре да не опира до държавни субсидии.

“Искам да съм независим, да нямам шеф и някой да ми казва какво да правя – към това съм се стремил винаги и мисля, че така трябва да бъде – или го правиш така или не го правиш”, отсече пред vsekiden.com, човекът, чиито външни тв продукции са сред най-рейтинговите предавания у нас.