Голямата любов на Слави Трифонов - психоложката Маги Ангелова, се затрупа с пари, откакто открадна занаята на бившата си дружка Наталия Кобилкина. По подобие на рускинята от известно време тя прави семинари за неориентирани домакини и депресарки с проблеми и дере от тях по 140 лева на ден. В замяна им предлага да слушат лекции за хармоничните връзки и надежда, че един ден може и да имат такива.

За да не дублира едно към едно бизнеса на Кобилкина, бившата любовница на Дългия се фокусира не толкова върху сексуалните отношения и проблеми на дамите, колкото върху тревогите им около семейството. Това се оказва неизчерпаема тема и дава огромен размах на действие, заради което Маги се кани до няколко месеца да сложи сексоложката в малкия си джоб.

Амбициозната блондинка не си поплюва. Тя работи не само в България, но и на целия континент, изнасяйки лекции на отчаяни жени как да изградят щастливи връзки и да общуват правилно с децата си. Психоложката вече е пуснала в продажба билети за цяло европейско турне под надслов „Силата е в нас". В България цената на еднодневен семинар е 140 лева, за два дни - 250 лева, а ако някой си купи два билета, му дават безплатно трети и така цената става 167 лева за всеки. В Лондон цифрите са същите, само че в британски паунда, а в Австрия, Испания и Италия - в евро, показа проверка на „Всеки ден".

*Маги Ангелова с Наталия Кобилкина

„Браво на момичето! Знае за какво работи", коментират колеги на Маги от университета, които също са завършили психология, но едва са намерили работа по специализираните кабинети в училищата. За сметка на това блондинката на Слави остава буквално под пари, защото срещу почти никакви инвестиции освен наем на зала събира по 20-30 души всеки ден, които плащат солените й цени, за да я слушат. „Много отчаяни жени има по света. Маги просто им е уцелила слабото място и ще го използва до последно", смятат психолози.

Първият семинар от европейското турне бе миналия уикенд в София. Дамите, които си купиха билети, чуха колко е важно да се доверяват на мъжете си и как да накарат децата си да споделят желанията си. С подобни лекции психоложката заминава и за Западна Европа, където вече е продала доста билети.