Маги Желязкова порка като отличничка! Това не са твърдения на "добре осведомени източници", а информацията идва от самия извор. Фитнес моделката, която на 29 септември се омъжи за бившия служител на ГДБОП Георги Сидеров и прие неговата фамилия, се оказа подвластна на спиртните напитки.

Мускулестата спортиска, снимала се в не един клип на Азис и други чалга звезди, си писа отличен 6 по дисциплината "Алкохолно възпитание", видя "България днес".

Брюнетката сподели в социалните мрежи колаж на ученически бележник, в който тя е записана като първокласничка за новата учебна година. Впечатление прави отличното представяне освен по предмета "Алкохолно възпитание", така и по "Усвояване на алкохола" и "География на баровете", където също е пълна отличничка.

Блестящото й представяне "в клас" се допълва и от дисциплините "Фитнес изкуство" и "Математика в любовта". Единственият предмет, по който Маги Сидерова показва изключително лошо представяне, е "Спестовност". Там Маги е получила тройка. Според данните от публикувания бележник Маги е записана в училище "Живот, който е "на плажа", а негов директор е "Господ Бог".

Мисис България 2003 навърши 43 години малко преди сватбата си, но винаги е демонстрирала атлетично и сексапилно тяло, направено и поддържано с усилени тренировки и строг хранителен режим.

Вероятно моделката иска да "отпуши" натрупаната енергия и лишаване от вкусни манджи с пийване най-вече на червено вино, какъвто афинитет Сидерова показва неведнъж.