Маги Сидерова нажежи страстите до огнено червено, след като се пусна почти гола в социалната мрежа. Бившата моделка, която не е в първа младост, а гони петдесетте накара последователите си да вдигнат кръвно и да получат сърцебиене само с няколко снимки. 47-годишната красавица демонстрира перфектната си форма не за първи път и показа, че има завидна и атлетична фигура. Маги всеки ден вае тялото си във фитнеса и затова няма пречка да се показва без дрехи.

Всичките й части на тялото са перфектно оформени.Няма как феновете на красавицата да не реагират ласкателно на фотосите. Те я засипват с комплименти и пишат:„Каква жена! „Идеал за женско тяло”, „Постигнато с класа и характер.”, „Много по добре от 20 годишна кифла която е само на кокал и чака 70 годишния спонсор",

"Много млади момичета не могат да се похвалят със страхотно тяло , като твоето….Уникална красота”, са само част от хвалебствията на възхитените й последователи. Други коментари обаче явно са ядосали Сидерова, защото тя спря писанията на феновете под провокативната снимка.