Рокля мязаща повече на бельо или дантелен тоалет на порно актриса. С такава одежда "блесна" напористата за слава екс-моделка и Мисис България - Маги Желязкова-Сидерова.

Тази нощница, която вместо плат на дупето е с прозрачна дантела бе аутфита на брюнетката за сватблено тържество. Не знаем как са я приели гостите на събитието, но в социалната мрежа направо попиляха Магито, която пусна снимки с тази визя.

"Това е рокля за спалнята", смеят се потребители, а други признават, че е странно защо г-жа Сидерова се снима по бельо, държаща дамска чантичка. Коментарите валят като из ведро, тъй като тоалета, въпреки визията й е напълно неподходящ за лятна или за каквато и да е сватба, освен ако не е в публичен дом.



Сидерова призна, че не си й станали приятни част от коментарите, но по думите й е станало недоразумение. „Всъщност роклята върви със сако, свалих го за снимките и стана една… Но всеки има право на мнение, аз не живея техния живот, те не живеят моя“, оправдава се Маги.

Все пак имаше и защитници на бившата Желязкова. "Аз ако имах такова тяло само така по сватби щях да ходя! Всички писали за Маги, голяма дискусия се заформила. А защо самата Маги ви дава отговори идея си нямам. Не дължи на никого обяснение, не рови в на нито един вас в хладилника и не живее под покрива ви. Обяснения тя може да дава на себе си, на мъжа си, на детето си, но не и на селски тояги в инстаграм", брани я нейн приятел в Инстаграм.