Бившата манекенка Маги Желязкова, която от края на миналата година е с фамилно име Сидерова, е обсебила половинката си Георги до краен предел. Това твърдят хора от обкръжението на някогашната "Мисис България". 

"Маги е болезнено ревнива и всеки негов контакт с друга жена я изправя на нокти", издава приближен до екс-моделката пред HotNews. Не случайно тя е ограничила достъпът на мъжа си до всякакви социални мрежи от Фейсбук до Инстаграм. Г-жа Сидерова се притеснявала, че имайки профили в тези сайтове, то той може да се изкуши да срещне друга жена и да й изневери. Тази вероятност направо влудявала къдрокосата хубавелка, която буквално заповядала на любимия си да изтрие профилът си във Фейсбук, разказват нейни приятелки.

От обкръжението на Георги Сидеров твърдят, че той е мъж към когото винаги е имало голям интерес и то не само от представителки на нежния пол. "Свалят го и мъже, а това още повече обезпокоява половинката му. Така го е вързала, че общо взето програмата му е по часове известна на Маги, за да не кръшка", коментират запознати.