„Не исках нито да лъжа, нито да играя двойни игри. Боби не беше учуден, той усещаше накъде отиват нещата. Двамата се бяхме отдалечили много, но правехме компромиси единствено заради малкия. В един момент обаче децата порастват и започват да си имат свой живот и да нямат нужда от нас. Тогава оставаме само двамата“, разсъждава Маги Желязкова в първата си изповед заедно с новата си любов.

Мъжът до нея Георги е лаконичен и предпочита да не говори много. Разгорещява се единствено, когато стане въпрос за децата.

„Децата са преди нас, преди всичко! И за двама ни няма нещо по-важно от тях“, казва мъжът до Маги Желязкова.

Дълго време тв водещата запазваше мълчание около слуховете за развода й с Боби Манекена. Сега го отчита като грешка. Това даде повод на медиите да спекулират със ситуацията и именно затова сега дава първото интервю пред „Story“, разкривайки истината, пише hotarena.net..

Всъщност Маги и Георги са се познавали отдавна, но бегло. Преди известно време съдбата ги среща отново. Започват да си говорят за миналото, за отношенията между хората, за брака. Така разбират, че всеки има някакъв проблем и нещата не вървят.

„С всяка следваща реплика и среща усещах, че Георги ме допълва на 100% и че в отношенията ни има нещо повече от първосигнално привличане. Именно това е нещото, което ме накара да направя тази сериозна крачка. Ако не се беше получила тази спойка, тази симбиоза между мен и Георги НИКОГА, ама никога нямаше да се разделя с Боби“, връща лентата назад Маги.

*Маги и Боби

С бившия й мъж успяват да запазят отношенията си. Нещо повече – двамата се усещат много по-близки отпреди и заключват, че като приятели са си по-ценни.

Маги признава, че на нито едно от децата не им е лесно. Георги също има дете и всички те неминуемо са забъркани в любовта на родителите им.

„Толкова жестоко бръкнаха в сърцето ми с разни писания, че съм си зарязала детето, че съм лоша майка! Аз съм с плаващо работно време, а какво да кажат тези, които работят по 12 часа на ден?! Моето дете винаги е било спретнато, а вкъщи – чисто и подредено“, вбесява се Маги по темата.

„За малкия Боби нищо не се е променило, защото през повече време с баща му сме били разделени – аз в София, той – на морето. Той няма проблем с това“, доволна е Маги.