Носителката на титлата „Мисис България” Маги Желязкова призна, че повече няма да работи за естествения прираст на нацията.

От първия си брак тя има син на 14 г., а приятелят й Георги Сидеров също е с две деца тийнейджъри от предишната си връзка.

„Ние двамата с Жоро решихме да нямаме общо дете. За нас тепърва с тези големи деца от на по 13 и нагоре, не се виждам с бебе и количка. …Не, не съм привърженичка на тези неща. Уникално се чувствам с този човек и решихме да имаме едно бъдеще, в което да пътуваме, да си гледаме децата, да си обръщаме внимание и на себе си и да си живеем живота. Ако се бях срещнала с Жоро 2 години по-рано, може би, но сега на 40, тепърва, не! Много искам да пътувам, далечни дестинации…това искам”, сподели тя в интервю за блога на Вихра Петрова.



С Георги са сгодени и планират разходка до олтара до края на годината. Желязкова, която в последните години се подвизава предимно като коментатор и ко водещ на риалити шоута по Нова, издаде, че има две концепции за предавания.

Тя е готова да работи и в кабеларка, стига да й дадат пълна свобода да развива идеите си.