Маги Желязкова намекна, че е бременна.

По примера на повечето звезди у нас и по света, на които им предстои да се сдобият с наследник, красавицата пусна в Инстаграм най-популярната снимка, индикираща бременност - три безопасни игли: една издута, една малка - в „корема" на издутата, и една, която прилича на таткото.

Фотото на Маги - същото, с което и Мика Стоичкова съобщи, че чака бебе, провокира бум от поздравления. Моделката не отговори на нито едно, но и не отрече, че я е сполетяло най-голямото женско щастие. Маги Желязкова и приятелят й Георги Сидеров се радват на голяма любов вече години наред. Преди няколко месеца обявиха годеж, а после се заговори, че тайно са подписали в гражданското.



Наскоро влюбените обявиха, че бракът им ще бъде посветен само на тях двамата. Бяха категорични, че не смятат да имат деца. Моделката и бивша тв водеща вече има син от предишния си брак, а Жоро - син и дъщеря. Не мислели, че имат нужда от още наследници.



Желязкова неведнъж е споделяла за проблемите си с щитовидната жлеза, които изискват особено внимание по време на бременност и постоянно следене от ендокринолог. Освен това през септември тя става на 42 години, с много диети и спорт поддържа идеалната си форма и едно дете ще бъде истинско сътресение в живота й. „Минало ми е времето за бебета, отгледала съм си детето, сега искам да се радвам на любовта", коментирала красавицата. Ето защо много хора се изненадаха от новината, че може да чака бебе.



Из светските среди се носи мълва, че бременността не е била планирана и е дошла като гръм от ясно небе за двамата влюбени, особено предвид възрастта на бъдещата майка, в която малко жени се решават да родят. Въпреки това Маги и Жоро се зарадвали за бебето и били категорични, че ще го запазят. „Тези неща не питат. Щом се е случило, така е трябвало да стане - божа работа! Да са живи и здрави, ще го отгледат", коментират близки до двойката.



Много хора обаче се усъмниха, че Маги може и да не е бременна, а само да провокира хората да шумят около името й. Наскоро тя пусна на пазара собствена модна марка и всяка реклама й е добре дошла.