Маги Желязкова се е омъжила тайно по празниците, шушукат познати на бившата моделка. Красавицата вече се представя официално с фамилията на любимия си - Сидерова. Тя на драго сърце е приела да смени името си.

Говори се, че не е имало голяма сватба, а само подписване в компанията на най-близките на семейството. Маги и любимият й Жоро прекараха празниците в Стара Загора, откъдето е мъжът в къщата. Там са били и трите им деца - едно на Желязкова и две на Сидеров. Според познати на двойката те са присъствали на подписването, което е било съвсем скромно, без излишни фанфари и фойерверки, празник само за семейството.

Още когато разкри, че с Жоро ще се женят, Маги подчерта, че няма да правят кой знае колко шумна сватба. Очакваше се обаче, че все пак ще поканят приятели и ще спретнат стилно тържество, а булката ще бъде в бяло. Затова много от близките им все още не вярват, че двойката действително се е разписала, а смятат, че смяната на името на булката е най-обикновена шега и провокация. „И все пак най-важното е да се обичат и да са щастливи, другото са подробности", коментират близки на влюбените.



Маги и Жоро преди време обявиха, че бракът им ще бъде посветен само на тях двамата. Не смятат да имат деца. Тя вече има син от предишния си брак, а той - син и дъщеря. Това им било достатъчно, не мислели, че имат нужда от други наследници.

Бившата моделка неведнъж е разказвала за проблемите си с щитовидната жлеза, които изискват особено внимание по време на бременност и постоянно следене от ендокринолог. Освен това тази година тя става на 42 години, с много диети и спорт поддържа идеалната си форма и едно дете ще бъде истинско сътресение в живота й. „Минало ми е времето за бебета, отгледала съм си детето, сега искам да се радвам на любовта", коментирала красавицата.