Бившата Мисис България и днешна тв водеща Маги Желязкова призна, че през последните две години изглажда бръчиците по челото си с инжекции с ботокс.

Твърди обаче, че няма други намеси във визията си и се поддържа със здравословен начин на живот - лягане преди полунощ и полезни храни.

Тя е горда с десетгодишния си син Боби и познанията му по английски език, както и с интереса му към спорта и политиката. Със съпруга си Борислав-старши се разбират прекрасно въпреки всички клюки по техен адрес. На времето Жоро Илиев ги подтикнал да се оженят и дори им кумувал.

"Стана ни кум, защото беше приятел на Боби. Познаваха се покрай спорта. Тогава се възпротивих и даже с мъжа ми се скарахме", припомня си Маги пред журналистката Ива Димитрова, пише blitz.bg. Тя променила мнението си за Жоро в деня на самата сватба, когато той й казал: "Маги, аз съм ви кум, човек, пред когото вие се вричате във вечна любов. Ако някога имаш проблеми и не можеш да се справиш, можеш да се обърнеш към мен."

Главния предложил внушителна сума пари на младоженците, за да си купят каквото желаят, но те пък отказали кумовия дар. "Много харесвам това в Боби - не е човек, който би се възползвал от някого с възможности. Горд е и постига всичко сам", не може да се нахвали Желязкова от съпруга си.

Днес, когато кумът им е мъртъв, тя не поддържа връзка с вдовицата му Мая. Двете се познавали още от тийнейдж изявите си по модния подиум, но сега контактите им се ограничавали до бегъл поздрав, когато се срещнат на светско събитие.

*Маги Желязкова със съпруга си

Снимки: Bulphoto