Маги Желязкова, която наскоро бе изритана от съпруга си и натирена от тежкарския им луксозен апартамент, успя за пореден път да се уреди като водеща в риалити.

Ролята й на „помощница" на Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов обаче й изигра лоша шега, защото извади наяве колко се е запуснала и занемарила, пише ''Всеки ден''.

От къдравата чаровница, вечно усмихната, с перфектна прическа и тен на лицето не е останало нищо за искрено разочарование на феновете й, за които Маги беше едва ли не модна икона.



Желязкова се появи в ролята си на ко-водеща видимо напълняла, с покрито с пъпки лице, зле поддържана, изтощена от непрекъснати манипулации коса. Някои дори предположиха, че брюнетката може да е бременна, което би обяснило заобленото коремче и проблемите с кожата.

Освен невзрачния си външен вид, понаедрялата звезда шокира и с тоталната си неориентираност и неадекватност по време на живите включвания от бекстейджа и публиката.

Дори фактът, че не изпускаше от ръце сценария си, не помогна на глуповатата Желязкова да бъде в час със случващото се, а бавните й, несвоевременни реакции и коментари втрещиха организаторите.



„Има да каже три реплики на кръст, а непрекъснато ги забравя. И импровизациите не й се получават - личи си, че просто не може да се оправи. Кой пак я вкара там, където не й е мястото, тя просто не става за водеща", коментират от екипа на шоуто.

Това не е първият път, в който Маги се пробва пред малкия екран. Всяко едно от предаванията, на които беше водеща обаче, претърпя пълен крах и провал броени седмици, след като биваше излъчено.

Милата, не става за нищо, сваля рейтинги поголовно, ама все се вре и вре в телевизиите, одумват я в съсловието.