Тази вечер водещата на „Къщата на парите” по Нова ТВ Магдалена Желязкова ще застане до Георги Мамалев като гост водещ в „Bailando – сцена на мечтите”, пише dir.bg.

Стефания Колева ще отстъпи титулярното място, за да участва довечера в премиерата на „Ангели в Америка” с режисьор Деси Шпатова в Народния театър. Пиесата с автор Тони Кушнър e отличена с три от най-значимите награди в американската журналистическа и театрална гилдия (Пулицър, Тони и Drama Desk).

Днес отново на сцена, но вече в Bailando ще видим и 7-те танцови двойки мечтатели с костюми на приказни герои. След „Червената шапчица”, „Малката кибритопродавачка”, „Красавицата и звяра” и други персонажи от приказките, в Bailando също ще има премиера, но този път на музикално изпълнение. Група „Остава” ще забият на живо последния си сингъл „Mexico”.

Веднага след днешното си танцово изпълнение Таня Богомилова и Деян Симеонов, които участват в Bailando за лечението на двама онкоболни студенти, ще заминат за Бургас. Утре в операта на града от 19:00 ч. започва благотворителен концерт за спасяването на Петко и Милена, който е подкрепен от местните медии и Оперно-филхармоничното дружество Бургас.
На сцената в града Таня и Деян ще изпълнят завладяващото салса изпълнение, което двамата подготвиха специално в Bailando.