Мисис България 2003 Маги Желязкова на гости при Жана в рубриката "Сладки приказки" по ТВ 7.

Двете красавици разнищиха темата за конкурса "Мис България 2011", както и какво се случва в личен план около Маги.

В момента Маги Желязкова няма много ангажименти и се е отдала на грижи за семейството и малкия си син. Макар, че е доста години в бранша Маги е предпочитано лице за снимки, както и за дефилета по модния подиум, пише Blife.bg

"Вече започнах сама да избирам къде и как да участвам, както и да си определям цената. Толкова години работих за името си, нека сега то работи за мен".

"Ако е момиченце съм готова веднага да започна да работя по въпроса", пошегува се тя.

Маги Желязкова бе поласкана от поканата на Жана да й гостува на удобното диванче в студиото на "Сладки приказки". Тя изказа благодарности към организаторите на конкурса Мис България 2011г., за това, че са я поканили да бъде ментор на момичетата. В един от епизодите на "Мис България - Пътят към короната" Маги и Азис дадоха съвети на претендентките за титлата относно сценичното им поведение.

Маги каза, че нейната фаворитка е Деница Стоянова, която е успяла да я спечели с цялостно си излъчване. Според Мисис България 2003, у нас вече всички конкурси са опорочени, защото са много, че се губи престижността на това да има един или два, които да са утвърдени и признати: "Вече май няма само Мис Люлин", каза Маги.

Желязкова се присъедини към всеобщото мнение, че у нас сме свикнали да "плюем" по успелите и красивите.

"Което и момиче да стане Мис България 2011, тя ще бъде 24 часа на прицел." Тя самата се е нагледала на това как се търсят само кирливите ризи на известните. Според Маги, Мис България трябва да изпълнява отлично своите задължения, свързани с подкрепата на различни инициативи - благотворителни и не само, зад нея трябва да стои един голям, добре обучен екип.

"У нас на победителките не им се дава възможност за изява" - момичетата не трябва сами да търсят своите ангажименти, защото не са обучени за това.

Маги Желязкова сподели, че има надеждата, макар световният конкурс да е преди всичко политически обвързан, нашето момиче да се класира поне в шестицата, както преди години това направи Жени Калканджиева. Тази вечер около 23 часа ще разберем кое от момичетата ще ни представи на Мис Свят 2011.