Бившият модел Маги Желязкова е на път да заприлича на екшън героя Рамбо, коментират разтревожени нейни фенове.

Къдрокосата хубавица от години тренира редовно във фитнеса и доскоро изглеждаше приятно стегната, но напоследък съвсем е загубила женствените си форми.

Желязкова е напомпала бицепси като на културист, а на яките ѝ рамене могат да завидят повечето от мъжагите в залата, видя HotArena.



Според запознати Маги се запалила по интензивните тренировки покрай своя приятел Георги Сидеров, който е бивш служител на ГДБОП и изявен фитнес маниак. Преди известно време двамата заминаха за Португалия, но и там не изневеряват на стриктния си режим.

Желязкова редовно публикува снимки в социалната мрежа, за да се похвали с атлетичното си тяло, но с това предизвиква по-скоро отрицателни реакции, отколкото комплименти.

Брюнетката сама признава, че тренира почти всеки ден и пие цял куп хранителни добавки, за да бъде във върховна форма. Освен протеини и аминокиселини, тя продължава да приема и лекарства за щитовидната жлеза, тъй като преди време здравословни проблеми я докараха до операция.

В момента бившата манекенка гълта по над 30 хапчета на ден, но твърди, че е свикнала и вече не й прави никакво впечатление, пише "Уикенд".