Както вече писахме, Венета Райкова се разболя тежко. Пролетен вирус покоси водещата и тя вдигнала почти 40 градуса температура, която не можела да свали с нищо.

Блондинката на своя глава решила да започне лечение с антибиотик и гълтала аналгини като бонбони, но треската ставала все по-сериозна.

Райкова надълго и нашироко обяснява преживяванията си, докато е болна - как чакала в болницата, какво пила, какво й предписали, как то не помагало и прочее. „Такова нещо не ми се е случвало от години! Ще припадна!", жалва се тя на приятелите си.

Горещата водеща дори предположила, че високата температура е резултат от урочасване или магия.

Като размислила обаче, стигнала до извода, че не можело от магия да вдигне 39,5. В дискусията в социалната мрежа се намесва и Къци Вапцаров, който предполага, че тъй като Слави Трифонов е проклел него самия, може да е почнал наред и в суматохата да си го е отнесла и водещата на „Горещо".

Къцамун може и да се шегува със здравето на Райкова, но тя съвсем сериозно разсъждава, че не е изключено, понеже са били заедно след последното му участие в „Като две капки вода".

Макар и лекарите да я уверили, че става въпрос за по-сериозен пролетен вирус, Венета си знаела своето и вместо да се лекува, решила да повери живота и здравето си на врачки.

Тя била готова да пръсне куп пари за разваляне на магии, проклятия и уроки.

„Още ми е трудно да приема, че ми е правена магия, що за хора са това", възмущава се горещата, вече и в буквалния смисъл на думата, Венета.