Продуцентът на музикалното шоу Магърдич Халваджиян отрече твърдения, че подменя вота на зрителите.

“Брутална измама на “Х Фактор” - това заглавие се появи в сайт преди дни. Според изданието зрителското телефонно глacyвaнe този сезон било cлaбo и продуцентът Магърдич Халваджиян решил дa жepтвa eдин oт гoлeмитe тaлaнти в шоуто - Кристиян Янкулов, за дa провокира зрителите дa изпpaщaт есемеси.

Халваджиян категорично отрече слуховете пред "24 часа": "Не бива във всичко да се търси конспирация. Сайтове със смешни имена, които говорят достатъчно ясно какво е съдържанието им, съчиняват истории, лишени от всякаква логическа мисъл."

"По никакъв начин предаване като Х Фактор не би се лишило от един от най-сериозните си участници умишлено. Факт е, че, за съжаление, когато отпадне силен играч, какъвто е Кристиян Янкулов, веднага се сформират групи във Фейсбук за връщането му обратно. По регламент на формата обаче начинът един участник да продължи е той да има силен есемес вот. Това е нещо, което няма как да променим. Целият есемес вот се архивира и пази. Т.е. манипулациите не са възможни, а и не са необходими. Единствената цел на гласуването е феновете да подкрепят любимците си, а не да плачат защо са напуснали шоуто", допълни Маги.