Продуцентът Магърдич Халваджиян не издържа и нападна Слави Трифонов, анализирайки таланта и възможностите му.

„Слави е много амбициозен, прави всякакви проекти, но няма силен екип, няма тази структура, която съм изградил и имам аз“ – твърди Маги.

Той даже не се и опитва да скрие, че не харесва проектите, с които се захваща и прави Трифонов, и гордо обяви, че неговите са много подобри и по-успешни.



„Той трябва да не се опитва да се надскача, а да си прави само неговото си шоу. Само там е добър“ – твърди продуцентат.

Враждата между двамата е от години, а сега се изостри заради това, че Би Ти Ви даде на Слави да продуцира „България търси талант“ и остави арменеца с пръст в уста.

Досега шоуто беше негово и той печелеше луди пари от него, но лицензът е на Би Ти Ви и те предпочетат да бъде правено от техен човек.

Освен това след мини конкурса за талантливи деца, направен скромно от Слави в собственто му предаване, където откри пък Крисия, Маги побърза да направи цяло шоу „Големите надежди“.

Откритието на Слави направи фурор на детската „Евровизия“, а „Големите надежди“ излъчиха победители, но хлапетата нямат осигурена реализация и бързо бяха забравени.

Съвсем очаквано е сега Халваджият да захапе Трифонов, защото стартът на „България търси талант“ наближава и ще се конкурира с две предавания на Маги, които са чужди идеи и се копират у нас.