Колоритната двойка Магърдич и Кремена Халваджиян ще се врекат един на друг за втори път тази събота под зоркия поглед на петима шафери и пет шаферки.

След 22 години здраво оране в браздата на семейния живот екстравагантната дизайнерка и тв продуцентът ще сключат църковен брак за първи път.

Те подготвят пищно тържество, което може да съперничи на кралска сватба. След венчавката в църквата “Св. София” Маги и Кремена ще посрещнат повече от 300 гости на градинско парти.

Роклите на шаферките са дело на самата булка. Тя изрично искала всички дами, които ще са с нея в най-щастливия й ден, да бъдат с абсолютно идентични тоалети.

„О, дрехите ни са страхотни! Приличат на тортички, много бонбонени са. От горе до долу ще са с дребни розички в бананов цвят. Направени са от коприна”, описа пред „Монитор” облеклата на петте шаферки една от тях - тв водещата Гала, пише "Монитор".

Телевизионната водеща обясни, че и петте дами, които ще съпровождат Кремена пред олтара, са мерили тоалетите си по няколко пъти и вече нямат притеснения, че нещо може да се окаже недоизпипано. Единственото, което все още не се знае, е какво ще имат шаферките в косите си. Най-вероятно това ще са аксесоари, подобни на шапчици, които лично свекървата на Кремена ще донесе от Италия. Освен Гала другата известна персона сред шаферките е Мария Игнатова. Останалите три са Даниела Димитрова - главен редактор на предаването „На Кафе”, Ева Бишурова - бивш сценарист на токшоуто, и една приятелка на Кремена, която се казва Галя. Дължината на дрехите ще е до коляното. Ансамбълът ще е от бюстие и пола.

За да „отвърне на удара”, младоженецът Магърдич е поканил петима свои приятели за шафери. Те ще бъдат изтупани със смокинги. За момента имената на господата все още се доуточняват. Сред спряганите лица са Димитър Рачков и Мартин Захариев.
.