Жесток трус се задава в Нова телевизия заради ветеранката сред синоптичките Никол Станкулова. До няколко седмици красавицата слиза от ефир, тъй като вече е преполовила своята втора бременност, потвърдиха пред светското предаване на ПИК TV двама независими един от друг източника. Красавицата ще стане майка за втори път пак през есента. През ноември 2018 година тя роди Теа.  

Оттеглянето на Станкулова, която вече е към края на петия месец, но все още не знае какъв ще е полът на бебето, ще повлече след себе си една камара промени в телевизията. Потърпевшо ще е будоарното предаване на Нова тв - "На кафе". Както е известно, там Станкулова е панелист, заедно с колежката си Гери Малкоданска. Заради бременността на Никол обаче се е наложило от новия сезон Малкоданска да бъде отзована от шоуто на Гала, за да може да дава повече смени в прогнозата за времето.

Невъзможността на двете синоптички да бъдат ангажиран и в "На кафе" наесен, пък от своя страна ще доведе и до още сътресения в студиото на Гала. Тепърва телевизията ще организира кастинг за заместнички на Никол и Малкоданска.Заради оттеглянето на синоптичките, от медията са решили да подменят почти изцяло панела. От него си тръгват Георги Блажев и Дарин Ангелов, а от ръководството на телевизията се надяват и Гергана Малкоданска да не реши, че иска второ дете. Преди три години и Никол, и Гергана излязоха заедно в майчинство.