Лияна смята, че не е важно колко скъп подарък ни подарява любимият, а дали той е правилният за нас.

Тя сподели, че предпочита бижутата и съпругът й, винаги я изненадвал с красиви и бляскави украшения. За миналият 8 Март, Лияна получила подарък часовник с брилянти от лимитирана серия.

„Моят мъж също има афинитет към красивите бижута и на празници ми изненадва с любимите ми аксесоари с брилянти. Всички бижута от съпругът ми са с камъни, защото той знае, че много ги харесвам. За миналият 8 Март ми подари часовник с брилянти от лимитирана серия с едва дванайсет бройки в света”.

Лияна предпочита бижутата пред коли или дрехи, защото те остават за винаги и може да се предават от майка на дъщеря, като семейна реликва.

„Бижутата остават за цял живот, след време дъщеря ми ще ги носи и ще се предават от поколение на поколение. Също така, брилянтите носят много хубава енергия, влияят положително на човек, носят здраве и както знаем са най-добрият приятел на жените”.

Лияна уточни, че държи бижутата в сейф извън дома си, за да се предпази от крадци.

Брюнетката не обича да излиза на партита и предпочита за празниците да е със „голямото си женско семейство”.

„Хубаво е, че ние сме много жени в къщи, нямам нужда от излишна шумотевица и навалица. За мен е важно, че ще получа внимание от съпругът ми въпреки, че е дистанционно”.

Относно женските подаръци, Лияна съветва мъжете, когато има празник или просто искат да изненадат жената до себе си, да вложат повече въображение.

„Може да е нещо малко, но да е с някаква идея и да е свързано със съответната жена”.