Лияна може да напусне „ВИП Брадър” по-бедна отколкото влезе.

Вместо да прибере близо 100 хил. лева, за колкото се хвали, че се е договорила с продуцентите, има вероятност чалгаджийката да остане с празни ръце, притесняват се близките й.

Причината е, че бащата на детето й Махмуд Йозджан се канел да заведе срещу нея дело за обида и уронване на имиджа му.

Въпростото дело щяло да е за...100 000 лв., колкото е хонорарът й в играта!

Махмуд бил бесен на бившата си, задето се оплаквала колко тежко живеела с него, изкарала го тиранин и дивак и не спирала да обяснява как след раздялата им най-сетне се чувствала свободна и щастлива.

Двамата имаха 12-годишна връзка и дори планираха да се женят. Миналата пролет обаче се разделиха, защото Лияна така и не можела да се прежали да живее в Турция.

Той пък няма как да дойде при нея в България, тъй като е издирван от българските власти заради присъда за наркотрафик и се укрива в родината си. Чалгаджийката обясни, че двамата запазвали добрите си отношения и го похвали, че се грижел за нея и дъщеря й като за принцеси през всичките години на връзката им.

В Къщата на „ВИП Брадър” обаче Лияна обърна палачинката и не каза една добра дума за бащата на детето си.

Нещо повече – обясни, че имал престъпно минало и го описа като тиранин, който тормозел нея и дъщеря й Дениз. Именно това ядосало Махмуд, който и до ден днешен се грижел на певицата да не й липсва нищо, а щерка си подсигурил за години напред с имоти и пари.

„Честта за турците е много важно нещо и той няма да й прости нито за думите, казани за него, нито за фриволното поведение. И той, и роднините му са шокирани, че тя се целува  с всички мъже в Къщата и постоянно ходи полугола. Това за техните разбирания е недопустимо поведение за една майка”, обясняват близките на фолкпевицата, които обаче изключват варианта той да й вземе детето.

Махмуд и досега много пъти имал възможност да вземе родителските права на Дениз, но смятал, че за дъщеря му няма да е добре да я откъсне от майка й и за това се примирявал, че тя ще расте далеч от него.

„Това са само слухове. Лияна знае, че той няма никога да причина болка на детето и за това си позволява това държание в Къщата. Ако се притесняваше, че може да се стигне до съд за родителските права, щеше да внимава”, обясняват близките й, цитирани от pik.bg

Но допълват, че е много малко вероятно Махмуд да не накаже Лияна като заведе срещу нея дело, и то в Турция. Според тамошните закони мъжът имал право да защитава доброто име и честта си и чалгаджийката като нищо щяла да се прости с огромна сума пари и да остане без пукнат лев, ако Йозджан изпълни заканата си.