Световноизвестният турски музикален продуцент Mahmut Orhan се завръща отново в България на 30 юли (петък). Той избра Слънчев бряг за своята първа поява у нас през 2021г. Очаква се концертът му да бъде буквално феноменален, а интересът към него огромен. През 2019 година, той постави своебразен рекорд за най-посещавано парти на морския бряг. След две годишна пауза Mahmut Orhan отново ще се изяви на най-голямата клубна сцена на Балканите – Bedroom Beach.

Музикалната звезда се наложи като един от най-добрите продуценти на денс музика в наши дни. Неговият пробив дойде през 2016 г. в колаборация със Sena Sener с песента “Feel”. Тя достигна повече от 300 милиона комбинирани стриймове и беше на челните позиции в класациите на 11 държави. Последваха няколко успешни сингли в колаборация с различни артисти.

Ден по-късно, зад пулта на Bedroom Beach застава любимецът на българската публика – Consoul Trainin. Роденият в Гърция DJ, от години живее и работи е Дубай. 2016 се оказа фундаментална година за него, в която лансира международния си хит “Take Me To Infinity”. Песента е на първо място в класациите на повече от 40 държави. Той е диджеят, който направи ремикс на хита на Адел „Skyfall“, от филма за Джеймс Бонд и пристига в България с феноменалните DuoViolins.