Предприемачът Боян Бенев ще води неделното предаване на БНТ "Неделя х3" заедно с Андрей Захариев и Мария Силвестър.

Той влиза на мястото на Алексъндър Сано, който до миналия сезон си имаше рубрика за съвременна музика. Александър Сано, чийто герой Косъма беше убит в последния сезон на "Под прикритие", в четвъртия ще се появи отново, но като спомен. Епизодичните му участия обаче няма да са достатъчни на феновете му, които се въпреки тъгата от смъртта му в сериала се утешаваха, че все пак ще го гледат на екран.

Тази неделя Боян Бенев ще се представи на зрителите като водещ заедно с Андрей Захариев и Мария Силвестър. Той е ново лице за телевизионния екран, но е познат в средите на младите и успели българи зад граница.

"Привличането на Бенев в екипа на „Неделя х3” е част от промените в третия сезон на неделното предаване на БНТ. То вече ще има структура, която не го разделя на три обособени части, а залага на редуването на теми, гости, видеоматериали и рубрики, за да го направи още по-динамично", твърдят от БНТ.

Вторият водещ - Андрей Захариев, ще продължи да търси събитията зад новините, да анализира горещите теми от друга гледна точка, да кани гости, които да дискутират и сблъскват мненията си. Интересите на Захариев са предимно в политическата сфера, като той няма да пропуска и социалните проблеми.

Мария Силвестър също остава част от екипа на „Неделя х3” и ще продължи да залага на нетрадиционната гледна точка към живота на обикновените хора. Да търси и намира истории и герои от цялата страна, за чието съществуване не подозираме.