VIP Brother твърдо спазва обещанието, което даде в началото на 10-ия юбилеен сезон на шоуто, а именно постоянно да изненадва и зрителите, и участниците.

Най-голямата изненада обаче бе разкрита тази вечер – легендарният Майк Тайсън ще се присъедини към юбилейното издание на VIP Brother, за да „нoкаутира” с невероятното си присъствие Съквартирантите.

Няма човек на планетата, който да не знае кой е Железният Майк. Емблематичният боксьор има шеметна кариера - едва на 20-годишна възраст става най-младият световен шампион по бокс в тежка категория, а огромните му спортни успехи са безброй.

Боксът далеч не е единственото поприще, в което звездата Майк Тайсън грее. След като официално приключва активната си спортна кариера през 2005, Тайсън завладява киното във всичките му жанрове – от касовия хит “Последният ергенски запой” през документалната поредица за живота му „Да бъдеш Майк Тайсън” до анимацията на Warner Brothers “Мистериите на Майк Тайсън”.

Голямата любов на Тайсън са изявите пред публика на живо, затова той жъне огромен успех и в театъра с моноспектакъла си „Майк Тайсън: неоспоримата истина”. През последните няколко години боксьорът с неоспорими актьорски заложби има постоянни представления в MGM Grand Hollywood Theater, а през 2012 шоуто му прави своя дебют и на Broadway .

Освен за да вземе участие в специалния, юбилеен сезон на VIP Brother, Тайсън пристига в България и по покана на енергийната напитка Black Energy, на която е рекламно лице. А дали легендата ще успее да зарази Съквартирантите с неподправената си енергия и как ще се впише в живота в Къщата, зрителите на NOVA ще разберат съвсем скоро.