Още с влизането си в "образцовия дом” на VIP Brother Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева, настъпи един по един съквартирантите.

В рамките на броени минути тя успя да направи къщата тясна за родните знаменитости.Със скоростта на светлината Людмила се превърна в звездата на вечерта.

Със същата скорост обаче тя започна да създава и първите конфликти.

Единият от тях бе с Елена Кучкова по повод мястото, където ще се изхожда кучето й. На въпрос на красавицата "къде ще пишка”, Людмила отговори: "Където си намери, може и на твоята възглавница”.

Това предизвика остра реакция от страна на Кучкова, водейки до заплахата на Людмила: "По-добре се дръж добре с мен. Ще си навлечеш излишни конфликти”.

След това Людмила предупреди и останалите съквартиранти да не се заяждат с нея.

На оплакванията на Зорница Линдарева, че живеят в тежка обстановка, майката на Вулева иронично контрира, че никой не се е родил с дезодорант и ще ходи, както я е създала природата, ако трябва и с мустаци. Людмила направи комплимент единствено на Камелия Тодорова за нейните вокални способности.

"Мисля, че тази майки ще ни обърне с главата надолу”, на мнение е Wosh MC.

"Кучето много скоро ще се превърне в наш проблем, защото някой ще трябва да му чисти. Ако Албена не чисти, познай от къде го е научила”, коментира Ива Екимова.

"А човечеството се сърди на Вулева, тя не е виновна. Виж какво детство е имала”, пошегува се Въргала.