Майката на Алекс Богданска очевидно окончателно се е отказала от нея, след като днес най-близките хора на звездите бяха поканени да прекрачат прага на къщата. На свиждане с булката се появи баща й, но според регламента двамата не си казаха нито дума. Припомняме, че Александра си навлече гнева на майка си, когато се обади по телефона, за да й съобщи за предстоящата сватба с Дани. Тогава родителката й директно заяви, че няма да дойде на венчавката и не одобрява решението на дъщеря си. Явно с днешна дата тя не е променила мнението си и отказва твърдо да поддържа връзка с наследничката си, поне пред камерите.

И друга видима липса на роднина показаха предварителните кадри от влизането на близките. Майката на Тото му каза колко го обича, но зрителите очакваха тези думи да произнесе неговата приятелка. Дали тя не иска да се показва пред медиите, както твърдят приятелите на рапъра или е разочарована от неговото поведение, остава загадка. Дани Златков пък разкри, че мъжът на Енджи Касабие е дръпнал ципа на дрехата й догоре, явно давайки й знак да спре да ходи толкова предизвикателно облечена.


Финалът на „ВИП Бръдър” 2017 е все по-близо, а Съквартирантите са все по-нетърпеливи да прегърнат най-любимите си хора, които не са виждали и чували вече почти два месеца. Тази вечер ще видим как Големият брат ще ги изненада, а прага на Къщата ще прекрачат съпрузи, родители, деца и дори внуци на звездите. Те обаче ще имат тежката задача да не помръдват и да не издават дори звук, докато не чуят определен сигнал. Тихи сълзи от щастие, подкрепа и много емоции ще завладеят всички в Къщата, а дали съквартирантите ще се справят успешно с най-трудната си мисия, предстои да разберем.