Фолк певицата Андреа и нейното семейство стоят зад грандиозния успех на Кубрат Пулев и превръщането му в световна боксова звезда с няколко милионна банкова сметка, научи „Ретро”.

Преди да дебютира при професионалистите в най-мъжкия спорт през есента на 2009 г., Кобрата не може да се похвали с постоянни собствени доходи и разчита изцяло на половинката си, с която живее още от 2006 г.

Двамата са млади и влюбени, но освен от горещи чувства, връзката им е скрепена и от солидно количество пари в брой, редовно доставяни от майката на Андреа, която е солидна бизнесдама, пише pik.bg. Затова и в първите месеци тя е твърдо против щерка й да се размотава със съмнителния младеж с вид на бияч, вилнеещ по столичните чалга заведения с приятелите си от криминалния свят. Богаташката била категорична, че 20-годишната й щерка трябва да си намери по-подходящо гадже с образование и доходи, така че да отговаря на статута й. В името на щастието на Андреа обаче постепенно се примирява с мисълта, че ще й стане зет и започва да му помага да пробие в спорта.

Тъщата на Кобрата стои и зад професионалните успехи на Андреа. Тя спонсорира скъпите клипове, дрешките и обувките за десетки хиляди левове, с които се фука из столичните кръчми, както и купува скъпите джипове, които карат Кубрат и любимата му блондинка.

Тъщата инвестира огромни суми както в Андреа, така и в Пулев и луксозния им начин на живот. Това е причината Кобрата да не пропуска да благодари на половинката си и семейството й и да не крие, че са му помогнали много да постигне боксовите си успехи.



Напоследък обаче отношенията на майката на певицата и боксьора били максимално обтегнати. Причината е, тъщата настоявала да има сватба, а Кобрата от няколко години отлага венчавката с Андреа и въпреки многократните обявления, че скоро ще се оженят, двамата още не са семейство. Бизнесдамата със солидни приходи от строителство била категорична, че ако щерка и няма да си намери някой по-учен мъж, е крайно време двамата да скрепят с подпис 8-годишната си връзка и 27-годишната й дъщеря да я дари с внуче. Освен това се тревожела, че Кубрат вече е напълно независим като милионер и като нищо може да реши да си намери нова изгора, потапяйки в мъка лудо влюбената в боксьора Андреа.

„Кобрата няма повече причини да отлага. Искаше да мине мача с Кличко и това се случи. Сега няма как да продължи да размотава родителите на Андреа, които с право искат да я видят задомена и да имат внуче”, обясняват близки до чалга дивата. Пулев не можел да се оправдае и с липсата на средства за издръжка на семейството, тъй като вече бил милионер и спокойно можел да си позволи да спре да работи и да се съсредоточи в някакъв частен бизнес.

Само за 5 години в професионалния бокс Кобрата е спечелил над 5 млн. лв. приходи, изчислиха наскоро немски спортни журналисти. Той започва с хонорар от 50 000 евро в първите си срещи на професионалния ринг. Постепенно промоутърите от „Зауерланд” виждат нарастващата емоция и големия потенциал на Пулев и вдигат мизата. С днешна дата той се бие за милиони и от мача с Кличко в събота прибра накуп 1,4 млн. долара.

ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ:

Кубрат и Андреа в Рим

Андреа на 27!