Майката на Азис - Гергина се появи в телевизионния ефир и дори и да не говори особено много, предизвика въпроси като колко повече корекции има от звездния си син. Ако той има седем операции, то тя определено не остава по-назад от него.

Дамата, която се появи в студиото на дебютиралото по Нова телевиизя "Забраненото шоу на Рачков" бе изненада за фолк певеца, който вчера беше рожденик. По сценарий сина й Васил нямаше никаква представа, че ще я види, тъй като тя живее от години в чужбина и последната им среща е от преди половин година.

Жената, която Азис винаги е издигал в култ и като най-красивата жена в живота му, се открояваше с безброй операции по лицето. Устните й видимо уголемени, филърите и ботокса са изгладили бръчките до минимум. А екстеншъните - руси и нелепи за мургава жена. Очевидно Гергина често посещава клиниките за красота и досущ като сина си е готова на всичко, за да върне времето назад и да изглежда по-млада и красива.

Миналата вечер Азис изпълни "Какво по щастие голямо да съм до тебе, мамо" (песента "Най-добрата дума" на Росица Кирилова) в шоуто на Рачков, а в този момент на сцената се появи и родителката му. Гергина беше облечена в костюм в кралско сино, сина й я допълваше със синя риза и нацепени дънки. Двамата се прегърнаха, а от емоцията фолкаджията пророни сълзи. В краткия си разговор с Рачков, дамата се върна назад в годините, когато била много млада и забременяла с Васил. "Аз не го исках, исках да го абортирам. Вероятно защото бях много млада, на 21 години", каза тя.

По случай празника на Жената, днес Азис не пропусна да се обясни в любов и признателност на своята създателка. Ето какво написа той в социалната мрежа, като публикува снимки на майка си след посещението й в студиото на гримьора Цецо Андреев, където са я поглезили с перфектен макияж и прическа. "Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми", пише костинбродския славей. "Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант.По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост. Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България!Красива и наперена ,досущ като една Малена , героиня на Джузепе Торнаторе", продължи в този дух да изрежда изпълнителят на "Хабиби" и емоционално завърши: "Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм благодарение на теб! Обичам те!"