''Не мога да го понасям тоя надут шотландски пуяк Фъргюсън'' заявила майката на Димитър Бербатов – Маргарита пред свои приятелки.

Тя побесняла, защото началникът на ''Манчестър Юнайтед'' непрекъснато пренебрегвал синчето й, като не му давал шанс да покаже блестящите си способности на терена, а все го държал на резервната скамейка. Според нея, мениджърът се гаврел жестоко с футболиста и практически провалил кариерата му, пише skandalno.bg.

Притесненията за бъдещето на детето накарали Маргарита да търси неконвенционални методи за решение на проблемите. Тя се доверила на четири врачки, които трябвало да направят бяла магия, за да прекъснат каръшката серия на Митко. Всичко това обаче правела в дълбока тайна, защото се страхувала от реакцията на приятелката му Елена, която хич не си поплювала ако нещо не й изнася.

''Марго не може да търпи тоя Фъргюсън, по цял ден бълва змии и гущери по негов адрес. Ама наистина, той се държи отвратително към Митко и докарва главоболие на всички негови приятели. Най – много страда майка му, защото тя си е доста емоционална'' – разказва колежка на Маргарита Бербатова.

Бащата на Димитър – Иван, също понасял тежко неуспехите на сина си. Той обаче приемал нещата по – философски и обяснил, че според него Алекс Фъргюсън си има нова стратегия, в която българинът не се вписва. Иван е спокоен, че синът му ще намери реализация в друг отбор, защото имал ценни качества.